Dnes je nedeľa, 28. apríl 2024
Meniny má Jarmila, zajtra Lea

SÚŤAŽ: 2.stupeň: Shakespeare's memorial

Dnes bol pre naších recitátorov nádherný deň. Tí, ktorí prijali výzvu sa popasovať s anglickým textom, naučiť sa ho spamäti a popritom vydať zo seba všetok herecký výkon, tí si mohli dnes zasúťažiť a ich všetka námaha sa zúročila nádhernými umiestneniami.

Za I.kategóriu na krásnom 3.mieste sa umiestnila naša Sofinka F. (6.roč.), keď nám porozprávala úryvok zo života Scherlocka Holmsa. A za tú istú kategóriu naší talentovaní herci Mercy S. a Daniel S. (6.-7.roč.) získali nádherné 1.miesto, keď nám predviedli rozhovor medzi hadom a vlkom.

Za II. kategóriu sme obsadili 2. miesto v podaní našich šikovných deviatačiek Martinke K., Martinke K. a Miške J., keď nám zarecitovali z knihy Pýcha a predsudok od známej anglickej spisovateľky Jane Austen. Taktiež za túto kategóriu sme boli ocenení 1.miestom vďaka Barborky P., Dorotky Sch. a Katky P. (8.roč.), ktoré nám vyrozprávali, že prirodzená krása je najkrajšou krásou.

Naším vynikajúcim recitátorom zo srdca blahoželáme, sme na nich veľmi hrdí a prajeme stále viac chuti do ďalších výziev.

Za svedomitú prípravu ďakujeme aj Elifke E. (8.roč.) a našim chorôbkam Gabike D. (8.roč.) a Samkovi N.(6.roč.), ktorí sa pre chorobu nemohli na súťaži zúčastniť.

Touto cestou by sme sa chceli poďakovať aj Základnej škole Zarevúca, ich angličtinárom za všetku tú námahu, skvelú organizáciu a nádherné ceny.

Poslanec informuje

Informácie a postrehy poslanca mestskej časti Martina Papča


Úradná tabuľa

Dôležité dokumenty a uznesenia z rokovaní MZ Ružomberok


Projekty v Černovej

Prehľad zrealizovaných a pripravovaných projektov

Dom Andreja Hlinku

Dom Andreja Hlinku je sprístupnený vždy v pracovných dňoch. V prípade vášho záujmu vám poskytneme bližšie informácie na telefónnom čísle: +421 908 499 144