Dnes je sobota, 27. apríl 2024
Meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

RRR adventná akcia (alebo 3R akcia)

Poslaním školy je nielen vzdelávať, ale aj výchovne pôsobiť. V spolupráci s rodinami našich žiakov môžeme povedať, že reagujeme na výzvy, ktoré prináša život. Advent je obdobím príprav na Vianoce, obdobím, kedy máme vybočiť z úzkoprsého myslenia na seba a učiť sa rozdávať…meniť sa, nechať sa dotýkať správnymi podnetmi a dotyk posielať ďalej..dotyk blízkosti… Tento rok sme v našej škole reagovali na projekt z dielne ROBME RADOSŤ:

VIANOCE Z KRABIČKY.

https://www.robmeradost.sk/ Poslanie projektu: Za pomoci našej neziskovej organizácie Robme radosť sme sa rozhodli nadviazať na projekt Krabice od bot, ktorý niekoľko rokov funguje v susednej Českej republike. Ide o projekt, ktorého úlohou je spraviť radosť deťom či rodinám v núdzi prostredníctvom krabičky, ktorú naplníme detskými darčekmi k Vianociam. Tieto krabice potom dostanú deti zo sociálne slabších rodín, z azylových centier a detských domovov.

A tak opäť raz iba s veľkými slovami VĎAKY prichádzame…za Vaše otvorené dlane, otvorené srdcia, otvorenú myseľ…

Do školy bolo prinesených cez 30 krabíc a v duchu RRR (RADOSŤ ROZDÁVANÍM RASTIE) sme nazbierané „sústo“ išli posunúť zas o pobočku ďalej (do Žiliny), aby sa už v týchto dňoch toto z lásky darované pomaly ocitlo v správnych rukách.

V tých, ktoré zahrejú ľudské srdce, ktoré budú potešené… Keď sme vstúpili do izby, v ktorej sme sa ocitli v priestore ďalších krabíc, v priestore „ľudskej človečiny“, odchádzali sme domov s pocitom, že to má zmysel…že má zmysel aj deti viesť k ľudskej empatii, spolupratričnosti…

Zo srdca Vám všetkým ĎAKUJEME, že ste boli ochotní pridať ruku k dielu a podporiť dobrú vec.

Pán Boh zaplať..

♥♥♥A VIANOCE MôŽU PRÍSŤ!♥♥♥

Poslanec informuje

Informácie a postrehy poslanca mestskej časti Martina Papča


Úradná tabuľa

Dôležité dokumenty a uznesenia z rokovaní MZ Ružomberok


Projekty v Černovej

Prehľad zrealizovaných a pripravovaných projektov

Dom Andreja Hlinku

Dom Andreja Hlinku je sprístupnený vždy v pracovných dňoch. V prípade vášho záujmu vám poskytneme bližšie informácie na telefónnom čísle: +421 908 499 144