Dnes je nedeľa, 28. apríl 2024
Meniny má Jarmila, zajtra Lea

Ocenenie učiteľky Zuzky ku Dňu učiteľov

28. marca všetci učitelia oslavujú DEŇ UČITEĽOV. Keďže už vtedy budeme na veľkonočných prázdninách, dnes naša pani učiteľka Zuzka Hasáková bola ocenená a z rúk pána primátora prijala Pamätný list.

V našej ZŠ A. Hlinku patrí medzi pedagógov, ktorým je vlastná iniciatíva, kreativita, zodpovednosť a spoľahlivosť, jej myšlienky a nápady sú častokrát prínosom a benefitom pre celú školu. Ako učiteľka anglického jazyka sa dlhodobo aktívne podieľa na projekte cezhraničnej spolupráce eTwinning, v ktorom koordinuje žiakov v projektovom vyučovaní prezenčne i online. Talent a nadanie žiakov podporuje a rozvíja aj v súťažiach – pod jej vedením sú žiaci motivovaní k práci naviac a získavajú rozmanité ocenenia a umiestnenia. Neustále na sebe pracuje, kontinuálne vzdeláva seba i svoje okolie. Je jednou z tých inšpiratívnych osobností, od ktorých je možné sa veľa učiť.

S pani učiteľkou Zuzkou boli ocenené tento rok i ďalšie pani učiteľky a učitelia, ktorí svoje povolanie nevnímajú len ako prácu, ale predovšetkým ako poslanie.

„Priemerný učiteľ rozpráva, dobrý učiteľ vysvetľuje, výborný učiteľ ukazuje, najlepší učiteľ inšpiruje.“

Blahoželáme pani učiteľke, sme radi, že je súčasťou nášho učiteľského tímu a že je učiteľkou, ktorá inšpiruje žiakov Základnej školy Andreja Hlinku.

Poslanec informuje

Informácie a postrehy poslanca mestskej časti Martina Papča


Úradná tabuľa

Dôležité dokumenty a uznesenia z rokovaní MZ Ružomberok


Projekty v Černovej

Prehľad zrealizovaných a pripravovaných projektov

Dom Andreja Hlinku

Dom Andreja Hlinku je sprístupnený vždy v pracovných dňoch. V prípade vášho záujmu vám poskytneme bližšie informácie na telefónnom čísle: +421 908 499 144