Dnes je piatok, 26. apríl 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Cyril Vasiľ pozýva na Deň rodiny do Košíc

Deň rodiny je tu!

V nedeľu 16. mája 2021 sa uskutoční Celoslovenský deň rodiny 2021 v kostole Božieho milosrdenstva v Košiciach v spolupráci s Arcidiecéznym centrom pre rodinu v Košiciach. Aj keď sa osobne pridať nemôžeme, máme dobré správy: celý program bude možné v priamom prenose sledovať na TV Lux.

Začneme slávnostnou svätou omšou o 10,00. Cele­brantom bude košický arcibiskup – metropolita Mons. Bernard Bober a kazateľom košický arcibiskup a predseda Rady pre rodinu pri KBS Mons. Cyril Vasiľ, ktorý všetkých srdečne pozýva. Pozrite si jeho príhovor vo videu:

https://www.facebook.com/watch/?…

Popoludní o 14,00 začne moderovaný program “Otec nablízku mame a deťom”. Hudobne program dotvorí Zuzka Eperješiová, alias Skyva a kapela F6. Vo svedectvách sa zamyslíme nad tým, ako môže manželka, mama, pomôcť manželovi, otcovi, rozvinúť v sebe dar otcovstva a nad pohľadom detí, ktoré o otca prišli.

Deň rodiny ukončíme o 15,00 modlitbou Korunky Božieho milosrdenstva za rodiny, ktorú bude viesť košický pomocný biskup Mons. Marek Forgáč.

Poslanec informuje

Informácie a postrehy poslanca mestskej časti Martina Papča


Úradná tabuľa

Dôležité dokumenty a uznesenia z rokovaní MZ Ružomberok


Projekty v Černovej

Prehľad zrealizovaných a pripravovaných projektov

Dom Andreja Hlinku

Dom Andreja Hlinku je sprístupnený vždy v pracovných dňoch. V prípade vášho záujmu vám poskytneme bližšie informácie na telefónnom čísle: +421 908 499 144