Dnes je sobota, 27. apríl 2024
Meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

CELOROČNÝ PROJEKT BOOKni si - 4. kolo (kluBobíkovské)

Marcové kolo BOOKNI SI sa nieslo (ako inak) v duchu KNIHY. Ale nie len preto, že marec je mesiacom kníh, ale naši učitelia žiakom cez knihy opäť priblížili hodnoty, ktoré sú v živote dôležité.

S pani učiteľkou Julkou sa preniesli do sveta fantázie Malého princa a zažili si pozorovanie mesačnej oblohy. Cítili sa proste fajn: WELLBEING…

S Lenkou sa naučili, že OTVORENOSŤ – je vlastnosť pomocou ktorej zbierajú ľudia nové zážitky. Byť otvorený je pre človeka príležitosť na rozvinutie inteligencie a kreativity a prináša nám radosť s objavovania niečoho nového.

S Robkom si vyskúšali spoľahnúť sa výhradne na svojho kamaráta a zistili, že to nieje ľahké. Prekonávali prekážky ako hrdinovia knihy Robkovej obľúbenej knihy spoločne, ruka v ruke.

S Marcelkou si poskladali portrét patróna miništrantov, ktorého všetci trafili na prvý šup. A vyskúšali si navliekať najdlhší náhrdelník, aký si viete predstaviť…museli si pomáhať, byť JEDNOTA, lebo: „V jednote je sila!“ Žiaci si odniesli z tohto dňa príjemný pocit a úsmev na tvári.

Poslanec informuje

Informácie a postrehy poslanca mestskej časti Martina Papča


Úradná tabuľa

Dôležité dokumenty a uznesenia z rokovaní MZ Ružomberok


Projekty v Černovej

Prehľad zrealizovaných a pripravovaných projektov

Dom Andreja Hlinku

Dom Andreja Hlinku je sprístupnený vždy v pracovných dňoch. V prípade vášho záujmu vám poskytneme bližšie informácie na telefónnom čísle: +421 908 499 144