Dnes je piatok, 3. máj 2024
Meniny má Galina, zajtra Florián

BENEFIČNÝ KONCERT

15.06.2023 ZUŠ Ľ. FULLU v spolupráci s našou školou organizovala BENEFIČNÝ KONCERT, z ktorého výťažok poputuje farnosti Černová, ako finančná pomoc na platenie dlžnej časti prestavovaného podkrovia.

„Predskokanom“ tomuto podujatiu bola CESTA RODINY, ktorá bola v režisérskej taktovke nášho kluBobíka, pričom konečnou zástavkou na tejto ceste bol práve Kultúrny dom A. Hlinku v Černovej.

V úvodnom slove poslanca za mestskú časť Černová, Martina Papču, odzneli krásne slová o krájaní: Nebojme sa odkrojiť..aj zo seba..každým krojením sa niečo vlastne zväčší, rozmnoží.. Krájali sa aj dary, ktoré potešili mnohých.

KD totiž vítal na pódiu žiakov ZŠAH (nielen ich, ale najmä ich :), ktorí rozvíjajú svoje dary pod vedením skúsených pedagógov v ZUŠ Ľ. FULLU. Naša škola je elekonovaným pracoviskom aj tejto ZUŠ-ke a tak si v pohodlí „domova“ môžu deti rozvíjať svoje talenty a dary priamo v škole.

Diváci v hľadisku (ktoré bolo takmer zaplnené)si vychutnávali dúškami umenie, ktoré docenili potleskom, ale aj finančným prispením v hodnote 768,5 eur. SRDEČNÉ, OBROVITÁNSKE a ÚPRIMNÉ ĎAKUJEME KAŽDÉMU SRDCU, KTORÉ SI UKROJILO A DAROVALO.♥♥♥

https://www.facebook.com/zsandrejahlinku

Poslanec informuje

Informácie a postrehy poslanca mestskej časti Martina Papča


Úradná tabuľa

Dôležité dokumenty a uznesenia z rokovaní MZ Ružomberok


Projekty v Černovej

Prehľad zrealizovaných a pripravovaných projektov

Dom Andreja Hlinku

Dom Andreja Hlinku je sprístupnený vždy v pracovných dňoch. V prípade vášho záujmu vám poskytneme bližšie informácie na telefónnom čísle: +421 908 499 144