Dnes je piatok, 26. apríl 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

A Slovo bolo u Boha

Pokračujeme v úspechoch našich žiakov, tentoraz opäť v recitačnej súťaži. Táto však bola trošku iná. Okrem toho, že sa konala na sv.Valentína a po vyučovaní, bola zameraná na recitáciu kresťanskej tvorby.

Víťazkou sa stala Barborka P. zo 7.triedy a postupuje už priamo na celoslovenské kolo, keďže toto bolo krajské kolo. To celoslovenské sa uskutoční 25. marca v Bratislave. Baške GRATULUJEME a držíme palce (aj na nohách), aby sa v hlavnom meste umiestnila a takto reprezentovala našu školičku.

Nedali sa zahanbiť ani ostatní. Na krásnom 2.mieste sa umiestnila Alžbetka Sch. zo 4.triedy. Áno, dobre vidíte, zo 4.triedy. Šikovnica jedna :-), druhé miesto v krajskom kole. Len tak ďalej Alžbetka! A odvážni boli aj chlap©i, Filipko Z. zo 4.triedy si odniesol 4.miesto, akosi mu to k tej triede sedí, ale na budúci rok by sme chceli postupovať opačným smerom, aspoň k tretiemu miestu a nie k piatemu. Aj Lukáš K. zo 6.triedy si odniesol 4.miesto. Tiež statočne zabojoval, no ostatní boli skúsenejšími recitátormi, tak ho trošku predbehli.

Nevadí. Sme múdrejší, skúsenejší, odvážnejší a sladká odmena nás neminula. Vyšplhali sme sa v čokoládovni na barové stoličky a vychutnali si ovocie s čokoládkou a šľahačkou. Mňam! Za prípravu ďakujeme pani učiteľkám Harčárovej a Štrbovej.

Poslanec informuje

Informácie a postrehy poslanca mestskej časti Martina Papča


Úradná tabuľa

Dôležité dokumenty a uznesenia z rokovaní MZ Ružomberok


Projekty v Černovej

Prehľad zrealizovaných a pripravovaných projektov

Dom Andreja Hlinku

Dom Andreja Hlinku je sprístupnený vždy v pracovných dňoch. V prípade vášho záujmu vám poskytneme bližšie informácie na telefónnom čísle: +421 908 499 144