Dnes je sobota, 27. apríl 2024
Meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

7. KĽÚČ ZABAV SA: Nedaj sa! ... hovor o tom

V rámci projektu, Zdravie a bezpečnosť na školách – Bezpečnostné kľúče, nás v stredu 28.02.2024 v škole navštívili páni z projektu – Nedaj sa! … hovor o tom. Predstavili sa nám s divadelno – výchovným predstavením zameraním na tému kyberšikana.

Prostredníctvom krátkych scénok sa žiaci 4. – 9. ročníka dozvedeli viac o pojmoch kyberšikana, phishing, grooming či hoax. Prostredníctvom videí sa nám prihovorili zástupcovia z policajného zboru SR, odborníci z Centra poradenstva a prevencie, Zuzkin park, Košice či z IT firmy SYNTAX. V neposlednom rade sa nám prostredníctvom videí prihovorili aj známe osobnosti, ktoré sa v určitej forme osobne stretli s kyberšikanou, nedali sa a neboja sa hovoriť o tom. Žiaci aktívne odpovedali na položené otázky a na danú problematiku mali množstvo zvedavých otázok, na ktoré mali možnosť sa spýtať v priebehu predstavenia.

Pánom z projektu – Nedaj sa! … hovor o tom – ĎAKUJEME, že si na nás našli čas a prišli nám porozprávať a zahrať poučné a výstižné predstavenie. Ďakujeme za predstavenie možných riešení ako predchádzať kyberšikane.

Pred kyberŠIKanou nechceme zatvárať oči, keďže je to stále narastajúca ŠIK téma dnešnej digitálnej doby, v ktorej či chceme alebo nie trávime čoraz viac času. Preto nedajme sa a hovorme spoločne s deťmi o tom!

Poslanec informuje

Informácie a postrehy poslanca mestskej časti Martina Papča


Úradná tabuľa

Dôležité dokumenty a uznesenia z rokovaní MZ Ružomberok


Projekty v Černovej

Prehľad zrealizovaných a pripravovaných projektov

Dom Andreja Hlinku

Dom Andreja Hlinku je sprístupnený vždy v pracovných dňoch. V prípade vášho záujmu vám poskytneme bližšie informácie na telefónnom čísle: +421 908 499 144