Dnes je piatok, 26. apríl 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

1.A+1.B: Šmolko pasovačka

…a tak sme čakali na piatkové prekvapenie, až nakoniec naozaj prišlo…

Od rána sa šmolkoprváci pýtali, dočkať nevedeli, až ich tá (junácka) pasovačka ozaj neminula a nachystala sa nich:) (cez ruky a prípravu triednych pani učiteliek Martušky a Mirky).

Telocvičňa sa zmenila na chvíľu na šmolkomiesto, ktoré si overuje, či naozaj ZŠAH prijala správnych šmolkoprvákov, či nikde nenastala nejaká chybička krásy, ale veru – musíme konštatovať: NENASTALA! Do školy nastúpili správni prváci, aj nám to svojou šikovnosťou dokázali.

Trošku nám mimo šmolko telocvične vyhŕkli slzičky a ľúto nám bolo za tými, ktorých sme doma zanechali a nemohli sa zúčastniť, ale v šmolko srdiečkach boli všetci s nami prítomní ♥.

Na konci šmolko pasovačky naši prváci prijali prenádherné šmolko vaky, za ktoré ĎAKUJEME jednému z našich rodičov – Tomášovi Harčárovi.

S ním sme pre našich budúcich (aktuálne už terajších) chystali toto nádherné modro-biele šmolko prekvapenie, veríme, že sa vydarilo a vďaka tomuto sponzorskému daru prinesie nielen radosť, ale aj úžitok.

Šmolko vaky totiž môžu deti nosiť všade, kde sa veci nosiť dajú – využijú sa určite aj na školské výlety alebo kdekoľvek, kde rodičia svojho šmolko prváka vezmú :). Nech sa Vám dobre nosia a dobrým plnia :).

ABY MAL JEDEN DRUHÉHO RÁD,

JE POTREBNÉ SA SPOLU (VEDIEŤ) ROZPRÁVAŤ.

A AJ NAŠI ŠMOLKO PRVÁCI UŽ VEDIA,

ŽE V PRVÁCKEJ ÁČKE AJ BÉČKE UŠMOLKLA SA MÚDROSŤ JEDNA:

"V ZŠAH SOM JA ŠMOLKOM,

POTEŠÍM ŤA KAŽDÝM SLOVKOM:"

NECH TOTO NAVEKY VYTRVÁ

A VYPESTUJE SA V NICH MILOTY ZÁĽUBA…

Poslanec informuje

Informácie a postrehy poslanca mestskej časti Martina Papča


Úradná tabuľa

Dôležité dokumenty a uznesenia z rokovaní MZ Ružomberok


Projekty v Černovej

Prehľad zrealizovaných a pripravovaných projektov

Dom Andreja Hlinku

Dom Andreja Hlinku je sprístupnený vždy v pracovných dňoch. V prípade vášho záujmu vám poskytneme bližšie informácie na telefónnom čísle: +421 908 499 144