Dnes je piatok, 26. apríl 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Súťaž: ZIMNÁ KALOKAGATIA

Naša žiačka Peťka J. sa zapojila,okrem iných žiakov,do celoslovenskej kultúrno-umeleckej súťaže pod názvom ZIMNÁ KALOKAGATIA.

V silnej konkurencii obsadila 3.miesto v IV.kategórii pod názvom Mám rád zimné športy.

Vyhodnotenie súťaže sa konalo na Štrbskom Plese,kde Peťka obdržala diplom a vecné ceny.Srdečne blahoželáme…

  • MTR, krátke správy zo dňa 25.2.2019, od 3:37:

https://www.mtr.sk/videoarchiv/

  • článok, ktorý bol podkladom pre krátke správy v MTR:

Žiačka Petra Janigová zo Základnej školy Andreja Hlinku v Ružomberku-Černovej vyhrala 3.miesto v kultúrno-umeleckej súťaži s názvom Zimná kalokagatia. Do súťaže sa zapojili žiaci z celého Slovenska. Mohli si vybrať z dvoch kategórií „Mám rád zimné športy“ alebo „Môj vzor“ a rôznou výtvarnou technikou stvárniť zimné športy alebo svojho obľúbeného športovca. Treťou osobitnou kategóriou bolo fotografovanie. Petra sa rozhodla pre kategóriu „Mám rád zimné športy“ a do olympijských kruhov nakreslila rôzne druhy zimných športov. Zo slávnostného vyhodnotenia, ktoré sa konalo vo Vysokých Tatrách si odniesla hodnotné ceny a plaketu. Výkresy žiakov sú umiestnené v amfiteátri na Štrbskom Plese. Našej žiačke srdečne gratulujeme a prajeme jej ešte veľa ďalších úspechov.

Poslanec informuje

Informácie a postrehy poslanca mestskej časti Martina Papča


Úradná tabuľa

Dôležité dokumenty a uznesenia z rokovaní MZ Ružomberok


Projekty v Černovej

Prehľad zrealizovaných a pripravovaných projektov

Dom Andreja Hlinku

Dom Andreja Hlinku je sprístupnený vždy v pracovných dňoch. V prípade vášho záujmu vám poskytneme bližšie informácie na telefónnom čísle: +421 908 499 144