Dnes je piatok, 26. apríl 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

IBV - Hriby: Výsledky vôle vlastníkov k dnešnému dňu

Vážení spoluobčania. V stredu 14. 9. 2016 sa konal verejný hovor s vlastníkmi a užívateľmi pozemkov v lokalite Hríby v Černovej. Predmetom stretnutia bola informácia o pripravovanom projekte jednoduchých pozemkových úprav (v zmysle zákona č.330/1991 Z.z.) v tejto lokalite s cieľom vysvetliť ich dôvody, dopady a hlavne požiadať vlastníkov o vyjadrenie svojho názoru k ich realizácii alebo k ich zamietnutiu.

Pre tento účel bolo mestom Ružomberok zaslaných viac ako 400 adresných pozvánok na vlastníkov. Následne boli osobným aj elektronickým spôsobom odovzdané anketné lístky pre ich písomné stanovisko k návrhu JPÚ. Do dnešného dňa boli mestom Ružomberok prevzaté platné anketné lístky v rozsahu 53,9% zo všetkých oslovených známych vlastníkov pozemkov danej lokality.

Spracované výsledky vôle vlastníkov k dnešnému dňu sú nasledovné:

Súhlasné stanovisko prejavilo 82,2% známych vlastníkov, ktorí odovzdali platné anketové lístky.

Nesúhlasné stanovisko prejavilo 18,8% známych vlastníkov, ktorí odovzdali platné anketové lístky.

Keďže do dnešného neodovzdali žiadne stanovisko známi vlastníci v rozsahu viac ako 45 % oslovených, bude táto anketa ešte pokračovať v rozsahu 30 dní na doplnenie a dožiadanie tých stanovísk, ktoré do dnešného dňa neboli zaslané a prevzaté mestom Ružomberok.

K uvedenému stavu uvádzam, že časť takýchto známych vlastníkov sa nevyjadrila aj z dôvodu neprevzatia pošty (neaktuálna adresa) a následne vrátenia sa pozvánky na zasielateľa – mesto Ružomberok.
S cieľom rešpektovať a poznať názor väčšiny známych vlastníkov k realizácii projektu JPÚ, prosím všetkých nevyjadrených vlastníkov o vyplnenie anketného lístka (v prílohe) a zaslanie ho na podateľňu mesta Ružomberok v termíne do 31. 10. 2016.

S úctou
Patrik Habo, poslanec MZ za MČ Černová


Súbory na stiahnutie

Poslanec informuje

Informácie a postrehy poslanca mestskej časti Martina Papča


Úradná tabuľa

Dôležité dokumenty a uznesenia z rokovaní MZ Ružomberok


Projekty v Černovej

Prehľad zrealizovaných a pripravovaných projektov

Dom Andreja Hlinku

Dom Andreja Hlinku je sprístupnený vždy v pracovných dňoch. V prípade vášho záujmu vám poskytneme bližšie informácie na telefónnom čísle: +421 908 499 144