Dnes je piatok, 26. apríl 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zrušenie vyučovania

Mesto Ružomberok RUŠÍ vyučovanie vo všetkých školách a školských zariadeniach v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta dňa 13. marca 2020.

Od pondelka 16. marca 2020 platí zatvorenie škôl a školských zariadení na obdobie 14 dní v rámci prijatých opatrení Ústredného krízového štábu kvôli koronavírusu.

Dôsledne žiadame všetkých žiakov, aby zachovali domácu karanténu a nepohybovali sa vonku na ulici. Vyučovanie bude prebiehať prostredníctvom aplikácie Edupage, žiadame žiakov o sledovanie pokynov a reagovanie na pokyny učiteľov.

Žiakom budú od pondelka prostredníctvom edupage posielané materiály na učenie, rovnako aj testy, ktoré budú hodnotené! 2 týždne sú príliš veľa na to, aby po nich malo prísť 3/4-ročné hodnotenie bez známok a bez učenia sa.

Z psycho-hygienického hľadiska je tiež nepredstaviteľné, že deti budú čas tráviť iba na počítačoch, mobiloch a pred televízorom, preto prosíme rodičov o dohliadnutie na domáce vzdelávanie svojich detí i zmysluplné trávenie voľného času.

Želáme Vám pevné zdravie. Ďakujeme Vám za spoluprácu!

V prípade ďalších či nových informácií Vás budeme prostredníctvom edupage informovať.


Poslanec informuje

Informácie a postrehy poslanca mestskej časti Martina Papča


Úradná tabuľa

Dôležité dokumenty a uznesenia z rokovaní MZ Ružomberok


Projekty v Černovej

Prehľad zrealizovaných a pripravovaných projektov

Dom Andreja Hlinku

Dom Andreja Hlinku je sprístupnený vždy v pracovných dňoch. V prípade vášho záujmu vám poskytneme bližšie informácie na telefónnom čísle: +421 908 499 144