Dnes je streda, 24. apríl 2024
Meniny má Juraj, zajtra Marek

Zápis 2019 - budúci prváčikovia v námorníckom duchu

Dňa 02.04.2019 sa u nás konala námornícka výprava pod taktovkou lodných kapitánok, námorníckej posádky v podobe dievčat zo 7. a 8. triedy, na ktorej sa nám podarilo na palubu nalodiť niekoľko nových pasažierov! Bolože to radosti na sklonku plaveckého dňa! :)

Potenciálni pasažieri prichádzali z rôznych materských škôl, obavy skrývali za nesmelými úsmevami číslo pätnásť :), ktoré sa pohrávali na ich predškoláckych tváričkách. Vyštramandení v najnovších módnych kúskoch, v miernej chlapčenskej prevahe (v pomere 13 chlapcov ku 10 dievčatám), pripravení zdolávať búrky testovacích momentov, v ktorých si overovali svoje poznatky či zručnosti.

Lodné kapitánky Martuška, Danka, Zuzka a Aďka si ich pripravenosť na následných plánovaných deväť rokov plavby dokonale preťukli a zhodne skonštatovali, že to bude silná posádka prvákov od budúceho školského roka!

Nuž, je sa na čo tešiť!!! :)

Už by sme si ich boli aj ponechali, ale to by sme zas boli neféroví voči našim aktuálnym prvákom, aby im zabrali ich miesta, preto sme sa svorne dohodli, že im dáme ešte čas niekoľko mesiacov, aby sa mohli dopripraviť a veľkolepo to odštartujeme od septembra! :)

Dovtedy nech si ich ešte ich pani učiteľky v materských školách užijú, aby za nimi potom nemuseli plakať a žialiť potokami sĺz. :)

Milí naši „budúci rodičia“, ĎAKUJEME Vám za prejavenú dôveru, ktorú ste nám vyslovili Vašou návštevou a účasťou na zápise 2019.

Včera Vás bolo veľa preveľa, z čoho sa nesmierne tešíme, preto nám odpustite prípadné nedokonalosti…

Veríme však, že ste cítili kreativitu, ktorá visí v našej škole nielen „vo vzduchu“, ale ktorá sa nejako nalepila na nás všetkých a budeme sa ju snažiť odovzdať aj Vašim deťom a „nakaziť Vás ňou všetkých“! :)

Spoločne budeme odpočítavať dni a keď nastane ten správny septembrový moment, do skorého „bielo-modrého“ videnia :) :) :)

PS: Lodičky uložiť, uchovať! :)

Poslanec informuje

Informácie a postrehy poslanca mestskej časti Martina Papča


Úradná tabuľa

Dôležité dokumenty a uznesenia z rokovaní MZ Ružomberok


Projekty v Černovej

Prehľad zrealizovaných a pripravovaných projektov

Dom Andreja Hlinku

Dom Andreja Hlinku je sprístupnený vždy v pracovných dňoch. V prípade vášho záujmu vám poskytneme bližšie informácie na telefónnom čísle: +421 908 499 144