Dnes je sobota, 20. apríl 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín

Vyhlásenie Redakčnej rady OV

Vyhlásenie redakčnej rady Občianskeho výboru mestskej časti Černová

Vážení spoluobčania.

Na základe viacerých podnetov obyvateľov Černovej a nášho posúdenia situácie, Vám predkladáme nasledovné vyhlásenie k statusom, komentárom a vyhláseniam prezentovaným na FB profile www.facebook.com/cernovark

  • Občiansky výbor mestskej časti Černová www.cernova.sk/obciansky-vybor a jeho zvolená redakčná rada www.cernova.sk/o-nas sa zásadne dištancujú od anonymného FB profilu „Černova“, www.facebook.com/cernovark, ktorý pravidelne v období volieb zneužíva názov našej mestskej časti. Tento stav sa opakuje už druhé volebné obdobie po sebe, kde utajený správca profilu prezentuje svoje osobné názory.
  • Žijeme v demokracii a každý občan má nárok na názor a argumentáciu, nie však utajene s využívaním názvu obce, mestskej časti, prípadne inej verejnej komunity, ktorú nijako legitímne nezastupuje.
  • Redakčná rada www.cernova.sk/o-nas Občianskeho výboru MsČ Ružomberok – Černová vznikla v roku 2014. Spravuje webovú stránku www.cernova.sk a FB profil www.facebook.com/cernova.sk, tak, aby v žiadnom prípade neporušila pravidlá etiky a rešpektovania názorov iných, pričom svojím obsahom nezasahuje a neovplyvňuje politické názory občanov Ružomberka a Černovej. Jej základnou úlohou bolo a je zvýšiť informovanosť občanov o dianí v Černovej a informovať o činnosti Občianskeho výboru MsČ.
  • Po zvolení nového občianskeho výboru MsČ Černová pre nové volebné obdobie (2018 – 2022) dôjde aj k opätovnej voľbe členov redakčnej rady o čom Vás budeme opäť informovať.

    S úctou

    Redakčná rada OV MsČ černová

    Patrik Habo, Tibor Záhorec, Peter Bačkor, Richard Buroš, Milan Dropa


Súbory na stiahnutie

Poslanec informuje

Informácie a postrehy poslanca mestskej časti Martina Papča


Úradná tabuľa

Dôležité dokumenty a uznesenia z rokovaní MZ Ružomberok


Projekty v Černovej

Prehľad zrealizovaných a pripravovaných projektov

Dom Andreja Hlinku

Dom Andreja Hlinku je sprístupnený vždy v pracovných dňoch. V prípade vášho záujmu vám poskytneme bližšie informácie na telefónnom čísle: +421 908 499 144