Dnes je streda, 24. apríl 2024
Meniny má Juraj, zajtra Marek

ÚŽASNÝ ÚSPECH NAŠEJ MALEJ MŠ - OLYMPIÁDA MŠ

ÚŽASNÝ ÚSPECH NAŠEJ MALEJ MŠ – PUTOVNÝ POHÁR PRIMÁTORA MESTA RUŽOMBEROK OKRESNEJ OLYMPIÁDY MŠ ZÍSKALI NAŠI MALÍ ŠPORTOVCI !

V konkurencii mestských materských škôl i materských škôl niektorých obcí okresu sa zaslúžili o tento úspech deti predškolskej triedy, ktoré sa dňa 10.06.2019 zú­častnili Okresnej olympiády MŠ v tomto zložení: Ondrejko B., Miško B., Emka H., Janko B., Vivienka A., Tomáško M. Všetci menovaní boli vybratí na základe výsledkov školskej olympiády, uskutočnenej v našej MŠ. Deti vo vydarenom počasí súťažili v peknom areáli IV. ZŠ v hode na cieľ, behu na 20 m, behu cez prekážky, skoku do diaľky, skoku vo vreci a v štafetovom behu. Skvelé výsledky dosiahli: 1.Ondrejko B. – 1. miesto beh na 20 m 2. Miško B. – 2. miesto skok do diaľky 4. miesto v štafete zmiešané družstvo (Ondrejko B., Emka H., Miško B.,Vivienka A.)

Pekný výsledok dosiahla aj Emka H. – 4. miesto v skoku vo vreci, Janko B., – 5. miesto v skoku do diaľky, ale i Tomáško M. v behu cez prekážky. Najväčším úspechom však bolo 1. miesto Ondrejka B. a 2. miesto Miška B. v behu na 200 m s hromadným štartom, kde naši bežci ovládli úplne bežeckú dráhu a spolu s Tomáškom M., ktorý bol piaty sa zaslúžili o výnimočný úspech a úplne zaslúžene sme tak získali po prvý krát Putovný pohár primátora mesta, ktorému nájdeme v našej MŠ patričné miesto na jeden celý rok. Ďakujeme všetkým zúčastneným deťom za ich odhodlanie a bojovnosť v nadpriemerných teplotách, za ich perfektné výkony i umiestnenia a p. riaditeľke Erike K. a Martinke Š. za prípravu a doprovod.

ŠPORTU ZDAR !!!

Poslanec informuje

Informácie a postrehy poslanca mestskej časti Martina Papča


Úradná tabuľa

Dôležité dokumenty a uznesenia z rokovaní MZ Ružomberok


Projekty v Černovej

Prehľad zrealizovaných a pripravovaných projektov

Dom Andreja Hlinku

Dom Andreja Hlinku je sprístupnený vždy v pracovných dňoch. V prípade vášho záujmu vám poskytneme bližšie informácie na telefónnom čísle: +421 908 499 144