Dnes je piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel

SÚŤAŽ: Biologická olympiáda

Aj tento rok sme sa zapojili do jednotlivých kategórii Biologickej olympiády. Vo februári a marci sa žiaci 8. a 9. r. zúčastnili školského kola BIO ol. kat. C, kde do okresného kola postúpili Sofia Z. a Dávid B.

Sofia sa v okresnom kole umiestnila na 1. m. a postúpila do krajského kola. Tu sa umiestnila na peknom 8. m. ako úspešná riešiteľka z 21 súťažiacich.

Ďalej sa žiačky 7. r. zúčastnili školského kola BIO ol. kat. E – odbornosť zoológia, kde do okresného kola postúpila Michaela J. a Paula Z. Žiaci 6. a 7. r. sa zúčastnili školského kola BIO ol. kat. D, kde do okresného kola postúpili Michaela J. a Ondrej R.

Všetkým blahoželáme a postupujúcim žiakom želáme úspech v ďalších kolách. Tešíme sa, že záujem o biológiu a životné prostredie stále je a my s radosťou budeme všetkých v tom podporovať. Všetkým ďakujeme za reprezentáciu našej školy. PS: My ďakujeme pani učiteľke Majke Sliačanovej za patronát a prípravu! :)

Poslanec informuje

Informácie a postrehy poslanca mestskej časti Martina Papča


Úradná tabuľa

Dôležité dokumenty a uznesenia z rokovaní MZ Ružomberok


Projekty v Černovej

Prehľad zrealizovaných a pripravovaných projektov

Dom Andreja Hlinku

Dom Andreja Hlinku je sprístupnený vždy v pracovných dňoch. V prípade vášho záujmu vám poskytneme bližšie informácie na telefónnom čísle: +421 908 499 144