Dnes je štvrtok, 18. apríl 2024
Meniny má Valér, zajtra Jela

Prerokovania s účastníkmi konania pre JPÚ Ružomberok Černová – Hríby sa zakrátko opäť obnovia

V rámci procesu JPU Ružomberok – Černová Hríby a po uvoľňovaní opatrení zabraňujúcim šíreniu epidémie COVID–19, budú individuálne stretnutia a prerokovania so všetkými účastníkmi konania opäť pokračovať. Bližšie informácie k tomuto procesu, Vám po dohode zhotoviteľa JPÚ, OÚ ŽP odbor pozemkový a lesný a Pozemkového združenia Černová – Hríby doplníme v krátkej dobe.

Vlastníci, ktorí vlastnia v obvode projektu pozemkových úprav výmeru menšiu ako 400 m2 a sú rozhodnutí požadovať vyrovnanie v peniazoch (nie v pozemkoch), za cenu stanovenú znaleckým posudkom na 21 €/m2,(schv­áleným OÚ ŽP, zhotoviteľom a pozemkovým združením) majú možnosť zaslať vyplnenú a podpísanú žiadosť (dole v prílohe) poštou na adresu uvedenú v žiadosti, alebo mailom na adresu: maria.ondrikova@minv.sk. V tom prípade nemusia vôbec osobne navštíviť OÚ ŽP Odbor pozemkový a lesný. Podpis na tejto vyplnenej žiadosti nemusí byť úradne overený. O finančné vyrovnanie môže týmto tlačivom žiadať len len vlastník a nie domnelý dedič.

Pre zjednodušenie situácie zahraničným vlastníkom, prosíme všetkých účastníkov konania, ktorí majú trvalý alebo prechodný pobyt mimo územia Slovenskej republiky, aby pre určenie termínu ich prerokovania v Ružomberku kontaktovali predsedu pozemkového združenie Patrika Haba (0905 607 137, patrik.habo@cernova.sk)


Súbory na stiahnutie

Poslanec informuje

Informácie a postrehy poslanca mestskej časti Martina Papča


Úradná tabuľa

Dôležité dokumenty a uznesenia z rokovaní MZ Ružomberok


Projekty v Černovej

Prehľad zrealizovaných a pripravovaných projektov

Dom Andreja Hlinku

Dom Andreja Hlinku je sprístupnený vždy v pracovných dňoch. V prípade vášho záujmu vám poskytneme bližšie informácie na telefónnom čísle: +421 908 499 144