Dnes je piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel

Posledný školský deň 2018 spojený s anjelským koledovaním

Posledný piatok v škole 2018 bol výnimočný…

V triedach sme si predvianočne stolovali, strávili spoločne čas v triedach s triednymi učiteľmi a bolo nám dobre…veľmi dobre! :)

Medzitým dvaja anjelskí piataci Dávid a Dávid :) išli pomôcť s odovzdaním všetkých nazbieraných darčekov pre deti na detskom oddelení v nemocnici v Ružomberku, aby sme aj tam pomohli vytvoriť tú správnu predvianočnú atmosféru.

Potom sme sa celá škola spoločne stretli, aby sme sa predvianočne „odmenili“. Stalo sa už tradíciou, že trojodmena má potešiť srdiečka.

  1. Každá triedna pani učiteľka vyslovila meno žiaka vo svojej triede, ktoré si aj podľa ostatných žiakov zaslúži byť anjelsky odmeneným.
  2. Vianočná lotéria v roku 2018 priniesla niekoľko desiatkam náhodne vyžrebovaným tiež nejaké to potešenie :). Precvičili sme si pri nej matematické schopnosti aj logické myslenie :).
  3. Aj v učiteľkom zbore si tento rok pani učiteľka Zuzka a Erika odniesli nejaké to malé potešenie :).

Vianočne sme sa naladili aj spievaním kolied a čerešničkou na torte bolo uzavretie tohto slávnostného dňa – samotné koledovanie.

Každá trieda spolu s učiteľmi sa vybrala hore-dole ulicami našej mestskej časti Černová, aby potešila svojim spevom, vinšom a darčekom všetkých Vás…

Do našich rodín sme všetkým poslali miniDVDdarček, ktorý nech je nezabudnuteľnou spomienkou na to, na čom sme sa v tomto roku 2018 spoločne venovali, čo sme spolu tvorili až vytvorili a tým je 1. žiacky dokumentárny film o meste Ružomberok pri príležitosti 700tého výročia udelenia mestských výsad.

Nakoniec chceme Vás všetkým vysloviť úprimné ĎAKUJEME!

ĎAKUJEME za to, že ste sa dokázali vzdať niekoľkých svojich hier, knižiek či hračiek, aby sme potešili deti v nemocnici.

ĎAKUJEME za všetko prinesené jedlo (a bolo toho naozaj hodne hodne, pol riaditeľne nám to zabralo! :), ktoré si svoje miesto nájde v 2 vybraných černovských domácnostiach.

ĎAKUJEME za to, že ste nám s láskou otvorili dvere svojich príbytkov, že ste nás čakali, občerstvili,

ĎAKUJEME za všetky podarúnky (to my sme chceli obdarovať Vás, ale nakoniec sa cítime vlastne MY OBDAROVANÍ VAMI!!!♥♥♥),

ĎAKUJEME za nazbierané peniažky – dokopy vyzbieraná suma činila 691 eur!!! (300 eur sme poslali na UKRAJINU, 296 eur sme poslali na účet pre deti v Sýrii).

Obrovitánske ĎAKUJEME za Vašu dôveru aj v tomto kalendárnom roku 2018, ďakujeme za Vaše deti, ktoré ste nám zverili, ďakujeme za každé láskavé slovo napísané či povedané, ďakujeme za každú konštruktívnu kritiku, ktorá nás posúva ďalej, ďakujeme za všetko, čím ste nás obdarovali…je toho tak veľa…a v tomto roku sme naozaj cítili Vašu podporu i priazeň!!! Neraz sme na ňu azda nereagovali dostatočne, preto nám odpustite všetko to, čo sme mohli urobiť lepšie…budeme sa snažiť zlepšovať…

Do týchto dní Vám prajeme požehnané a milostiplné vianočné sviatky v kruhu svojich rodín, pokojné, pokiaľ možno radostné…

…a do nového roku 2019 si prajeme, aby sme všetci vykročili v zdraví, s novými odhodlaniami, odvahou čeliť výzvam, ktoré ďalší rok prinesie, s novou dávkou ľudskosti… VŠETKO DOBRÉ VÁM PRAJEME! :)

Vidíme sa 08.01.2019 (utorok)!

Vinšíky vzyerali aj takto:):

https://www.youtube.com/watch?… https://www.youtube.com/watch?…

Poslanec informuje

Informácie a postrehy poslanca mestskej časti Martina Papča


Úradná tabuľa

Dôležité dokumenty a uznesenia z rokovaní MZ Ružomberok


Projekty v Černovej

Prehľad zrealizovaných a pripravovaných projektov

Dom Andreja Hlinku

Dom Andreja Hlinku je sprístupnený vždy v pracovných dňoch. V prípade vášho záujmu vám poskytneme bližšie informácie na telefónnom čísle: +421 908 499 144