Dnes je sobota, 20. apríl 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín

Október- mesiac úcty k starším

Október je mesiacom úcty k starším. Okrem našich starkých sme mysleli aj na iných starkých. Starkých v domovoch dôchodcov, ktorých pre pandemické opatrenia a karantény nie je možné tak ľahko navštíviť. A keďže momentálne má značné problémy prísť osobná návšteva- ich deti a vnúčatá a ani my, aby sme si pre nich pripravili kultúrny program, vynašli sme sa inak.

Mladší žiaci nakreslili pre nich obrázky, starší žiaci povystrihovali srdiečka a veršíky. Obrázky sme nimi zo zadnej strany ozdobili. S pomocou Tamarkinej mamky sme sa spojili s Trojlístkom a obrázky hygienicky odovzdali do jej rúk. Pani Júlia Š. nám zo srdca poďakovala a uistila nás, že obrázky starkých určite potešia a budú mať krásny deň.

Ďalším darčekom obdarili tretiaci a štvrtáci starkých v domove dôchodcov v Likavke. Vyrobili pre nich papierové šáločky so srdiečkom, v ktorom bolo napísané, že sú neobyČAJnými osobami. Mnohokrát sa totiž cítia už nechcení a zbytoční, takí obyČAJní. To však nie je pravda. Do šáločiek sme vložili básničku pre potešenie, srdiečko a vrecúško s čajom. Pevne dúfame, že ich čajík zohreje na tele a zvyšok darčeka na srdci.

Poslanec informuje

Informácie a postrehy poslanca mestskej časti Martina Papča


Úradná tabuľa

Dôležité dokumenty a uznesenia z rokovaní MZ Ružomberok


Projekty v Černovej

Prehľad zrealizovaných a pripravovaných projektov

Dom Andreja Hlinku

Dom Andreja Hlinku je sprístupnený vždy v pracovných dňoch. V prípade vášho záujmu vám poskytneme bližšie informácie na telefónnom čísle: +421 908 499 144