Dnes je sobota, 20. apríl 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín

Keď sa láska daruje (mega posedenie so starkými)

Posledné predprázdninové októbrové poobedie sme hostili, ako je už našim dobrým každoročným zvykom, milených starkých z rôznych strán a kútov Slovenska.

Mesiac október je príležitosťou dať im najavo, že nielenže si ich vážime, ale dokážeme a chceme sa aj darovať, stráviť s nimi extra čas, dopriať im pastvu aj pre oči aj pre dušu…

Aj to bolo jedným z cieľov, prečo sme sa v takýto významný deň stretli.

Po skúsenostiach z minulých rokov sme síce našu útulnú školu vymenili za veľké priestory telocvične, avšak zistili sme, že to rozhodnutie bolo správne. Stretli sme sa naozaj vo veľkom počte a za Vašu návštevu Vám, milí naši starí rodičia, ale i rodičia, ĎAKUJEME!

Tentokrát sme vytvorili program, do ktorého sa zapojili naozaj 2 tretiny našich žiakov – ochotne, s radosťou, s nadšením…veríme, že ste to z ich vystúpení cítili. Žiadna profesionalita, ale kolos detského snaženia.

Malého princa, ktorý putoval s druhostupniarmi na historickej exkurzii, sme vymenili za Malú princeznú, ktorá rovnako, ako on, putovala jednotlivými planétami.

Planéty boli však trochu iné, každá návšteva priniesla Malej princeznej múdrosť a s tou sa Malá princezná delila nielen s líškou, ale aj so všetkými nami…

Každoročne sa snažíme do programu priniesť myšlienku, ktorá sa ním ťahá. Keďže čas stretnutia bol tento rok už tesne prednovembrový, chceli sme zvýrazniť moment a zmysel nadchádzajúcich dní. Tá znela:

„Blahoslavení čistého srdca, lebo oni uvidia Boha“. S myšlienkou čistoty a blahoslavenstiev sme sa potom hrali počas celého predstavenia a veríme, že aj darček, v podobe dvoch srdiečkových mydielok si nájde u starkých svoje praktické využitie :).

Milí naši starkí, ak sa Vám u nás páčilo, prosím, príďte aj o rok!!! :)

PS: Ďakujeme oteckom za pomoc pri odnášaní stoličiek! ♥

Poslanec informuje

Informácie a postrehy poslanca mestskej časti Martina Papča


Úradná tabuľa

Dôležité dokumenty a uznesenia z rokovaní MZ Ružomberok


Projekty v Černovej

Prehľad zrealizovaných a pripravovaných projektov

Dom Andreja Hlinku

Dom Andreja Hlinku je sprístupnený vždy v pracovných dňoch. V prípade vášho záujmu vám poskytneme bližšie informácie na telefónnom čísle: +421 908 499 144