Dnes je sobota, 20. apríl 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín

Kam s černovským odpadom po jarnom upratovaní

Vo štvrtok 27. apríla 2023 v čase od 10.00 do 18.00 hod. budú na otočke autobusu v Starej Černovej k dispozícii veľkokapacitné kontajnery na uloženie odpadu po jarnom upratovaní.

Mesto Ružomberok ako organizátor podujatia v spolupráci s jeho Technickými službami ako zmluvným partnerom prosia obyvateľov Černovej, aby odpad neodovzdávali skôr ako pred začiatkom, pretože v čase do 10.00 budú na uvedené miesto kontajnery iba postupne umiestňované, a tiež aby si to nenechávali na poslednú chvíľu, teda tesne pred 18.00. Odpad sa bude podľa jednotlivých zložiek triediť do viacerých kontajnerov, pričom priebeh bude koordinovať zodpovedný pracovník.

Ako odpad nebude možné odovzdať pneumatiky, tých sa možno zbaviť bezplatne u ktoréhokoľvek ich distribútora alebo celoročne na zbernom dvore.

Podujatie je výlučnou službou pre občanov Ružomberka a jeho prímestských častí. V prípade potreby bude preto nutné preukázať tunajší pobyt občianskym preukazom (nech teda neostane doma!).

Poslanec informuje

Informácie a postrehy poslanca mestskej časti Martina Papča


Úradná tabuľa

Dôležité dokumenty a uznesenia z rokovaní MZ Ružomberok


Projekty v Černovej

Prehľad zrealizovaných a pripravovaných projektov

Dom Andreja Hlinku

Dom Andreja Hlinku je sprístupnený vždy v pracovných dňoch. V prípade vášho záujmu vám poskytneme bližšie informácie na telefónnom čísle: +421 908 499 144