Dnes je štvrtok, 25. apríl 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava

IBV Hríby – žiadosť o vyrovnanie za pozemky

V súvislosti s aktuálnou situáciou výskytu koronavírusu na Slovensku a v záujme zachovania zdravia Vás, Vašich blízkych aj pracovníkov úradov, napriek rozposlaným pozvánkam k prerokovaniu návrhov a požiadaviek na určenie nových pozemkov a prerokovanie pravidiel uvedených v § 11 ods. 2 a 3 zákona v konaní o pozemkových úpravách v obvode projektu jednoduchých pozemkových úprav Ružomberok – Hríby, v katastrálnom území Ružomberok Vás žiadame, aby ste zvážili svoju účasť na tomto prerokovaní.

K dispozícii je Vám zhotoviteľ projektu Jozef Kupčulák na telefónnom čísle 0905 31 89 86, alebo mailovej adrese geodet-no@profigeo.sk v pracovných dňoch v čase 8:00–15:00, s ktorým návrhy a požiadavky môžete prejednať aj telefonicky, alebo mailovou komunikáciou. V prípade vlastníkov, ktorí vlastnia v obvode projektu pozemkových úprav výmeru menšiu ako 400m2 a sú rozhodnutí požadovať vyrovnanie v peniazoch (nie v pozemkoch), za cenu stanovenú znaleckým posudkom na 21 €/m2, je tu možnosť zaslať vyplnenú a podpísanú žiadosť (v prílohe) poštou na adresu uvedenú v žiadosti, alebo mailom na adresu maria.ondrikova@minv.sk

V prípade, ak vlastník požaduje náhradný termín, tento mu bude poskytnutý po predchádzajúcej telefonickej alebo mailovej dohode s vedúcou projektu Ing. Máriou Ondríkovou po upokojení vzniknutej situácie.

Pre všeobecne informácie ohľadom procesu JPU IBV Hríby sa môžete aj naďalej obrátiť na predsedu predstavenstva Pozemkového združenia účastníkov konania Černová – Hriby p. Patrika Haba. (patrik.babo@cernova.sk, 0905 607 137)

Za pochopenie ďakujeme.

Okresný úrad Ružomberok, pozemkový a lesný odbor


Súbory na stiahnutie

Poslanec informuje

Informácie a postrehy poslanca mestskej časti Martina Papča


Úradná tabuľa

Dôležité dokumenty a uznesenia z rokovaní MZ Ružomberok


Projekty v Černovej

Prehľad zrealizovaných a pripravovaných projektov

Dom Andreja Hlinku

Dom Andreja Hlinku je sprístupnený vždy v pracovných dňoch. V prípade vášho záujmu vám poskytneme bližšie informácie na telefónnom čísle: +421 908 499 144