Dnes je štvrtok, 25. apríl 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava

FUTBALISTI z MFK na telesnovýchovnej besede

Dnes nám bolo v telocvični futbalovo! Žiaci 3. – 7. ročníka (dokonca i niektorí z vyšších ročníkov) sa stretli s 3 futbalistami:

MASLO, HASKIC, KRUŽLIAK!

Boli u náááás! :)

Normálne sme sa ich „dotkli“ :), zasúťažili si s nimi, dozvedeli sa zaujímavosti, popodpisovali nám karty a fotili sa s nami.

Bola to veľmi zaujímavá hodina plná futbalistického života! :), privítali by sme ich určite aj nabudúce.

Do futbalu sme sa takmer zamilovali!!! :)

Svedčia o tom aj slohové práce, ktoré písali tretiaci. Neuveríte, zamilovali sa doň najmä dievčatá. Určite si prečítajte 3 nádehrné príspevky, ktoré napísali. Nech sa páči:

Futbal je dobrá hra. Od prvého ročníka ma trénuje bratranec Dominik. Mám ho veľmi rada a je to môj futbalový vzor. Vo štvrtok k nám prišli futbalisti a bolo to super. Stretla som sa s futbalistami a dali nám vlajky. A ja som sa s nimi fotila. Mali sme aj súťaže. A sedela som v prvej lavici. Takže som bola najbližšie. A opýtala som sa otázku: Mali ste dakedy vážny úraz? A pozerali sme video. V nedeľu pôjdem na futbal. A už sa veľmi teším. Dali nám aj podpisy. Boli sme tam aj 3., 4., 5., 6. a 7. ročník, všetci v telocvični. Dostali sme skvelý darček – zadarmo lístky na futbal. Bola som na futbale a dávala som si s nimi aj packy. Bola som tam až do konca. Vyhrali sme 3:1 pre nás. (Viki Pytlíčková, 3. roč.)

Futbal sa mi veľmi páči. Pozerám ho už od 5 rokov. Chcem chodiť na futbalové tréningy. Tento štvrtok som sa dozvedela skvelú správu: prídu ku nám futbalisti. Futbal je super. V telocvični nás bolo tak akurát. Potom sme všetci privítali futbalistov pokrikom a pýtali sa ich otázky. Potom sme hrali súťaže – boli veľmi super. S mojim tímom sme skončili ako druhí. Dostávali sme malé ružomberské vlajky. Bolo to skvelé. Fotili sme sa s tými futbalistami. Boli sme tam tretiaci až siedmaci. A v túto nedeľu tí futbalisti majú zápas. Hrajú proti Prešovu. Dúfam, že to vyhrajú. Ja som nakoniec vystískala jedného futbalistu a potom nám podpísali kartičky. Už sa teším na ďalšiu besedu s futbalistami. (Tami Šalantayová, 3. roč.)

Futbal pozerám od 5 rokov. Pozerám ho s cokom a bratmi. Mám ho strašne rada. Tento týžddeň ku nám prišli futbalisti. Boli sme v telocvični. Sedela som v prvej lavičke vpredu. Teta nám rozdala ružomberské vlajky. Vyhrala som magnetku a lízatko. Mali sme súťaž. Tá súťaž bola o tom, ako sme sa učili hrať futbal. Boli sme na 3. mieste. V nedeľu je zápas. V piatok sme dostali zadarmo lístky. Opýtala som sa otázku: Kedy a kde máte ďalší zápas? Podpísali nám aj kartičky. V utorok mám prvý tréning. Začína od 16:00 hod. Strašne sa teším. S futbalistami bolo super. Super na tom bolo, že sme sa fotili. (Adelka Bocková, 3. roč.)

No a napísali o nás aj futbalisti – aké to teda s nimi bolo? KLIK NA: http://futbalmania.sk/…-v-cernovej/

Poslanec informuje

Informácie a postrehy poslanca mestskej časti Martina Papča


Úradná tabuľa

Dôležité dokumenty a uznesenia z rokovaní MZ Ružomberok


Projekty v Černovej

Prehľad zrealizovaných a pripravovaných projektov

Dom Andreja Hlinku

Dom Andreja Hlinku je sprístupnený vždy v pracovných dňoch. V prípade vášho záujmu vám poskytneme bližšie informácie na telefónnom čísle: +421 908 499 144