Dnes je streda, 24. apríl 2024
Meniny má Juraj, zajtra Marek

Farská púť k bl. sr. Zdenke – DOČASNE ZRUŠENÉ!

FARSKÁ PÚŤ JE DOČASNE ZRUŠENÁ. O NÁHRADNOM TERMÍNE BUDEME VČAS INFORMOVAŤ.

Srdečne Vás pozývame na Putovanie k blahoslavenej sr. Zdenke, ktoré sa uskutoční 28. marca 2020 v Podunajských Biskupiciach. Pozývame všetkých – deti, mladých,otcov, mamy, starých rodičov, zástupcov obce a občianskych združení. Nájdime si čas, jeden deň, aby sme si vyprosili požehnanie pre seba, svojich blízkych, našich chorých a osobitne aj za nové kňazské povolania z našej farnosti. Toto putovanie chceme obetovať za všetkých kňazov, ktorí sa narodili v našej farnosti, pôsobili v nej, pôsobia a všetkých tých, ktorí nám sprostredkúvajú Božie požehnanie.

V Podunajských Biskupiciach je hlavný relikviár sr. Zdenky a centrum úcty na Slovensku k bl. sr. Zdenke. Popri spoločnom programe je možnosť osobne si uctiť relikviu sr. Zdenky, zakúpiť si duchovnú literatúru, liečivé produkty, ktoré vyrábajú Milosrdného sestry sv.kríža, dať milodar na odslúženie sv. omší na váš úmysel.

Cena je 13 eur, prihlásiť sa môžete u p. Ľ. Prančíkovej do 20. marca 2020. Bližšie informácie budú na nástenke a vo farských oznamoch.

Poslanec informuje

Informácie a postrehy poslanca mestskej časti Martina Papča


Úradná tabuľa

Dôležité dokumenty a uznesenia z rokovaní MZ Ružomberok


Projekty v Černovej

Prehľad zrealizovaných a pripravovaných projektov

Dom Andreja Hlinku

Dom Andreja Hlinku je sprístupnený vždy v pracovných dňoch. V prípade vášho záujmu vám poskytneme bližšie informácie na telefónnom čísle: +421 908 499 144