Dnes je piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel

Deň detí pod gulášovou taktovkou ZRPŠ

Každoročná gulášová tradícia pod taktovkou organizácie ZRPŠ dopadne vždy na výbornú. Tohtoročná by sa dala oznámkovať azda aj desiatimi jednotkami! :) ĎAKUJEME za túto skvelú partu rodičov, ktorí sú ochotní „vzdať“ sa aj dňa svojej dovolenky v prospech nielen svojich detí, ale aj všetkých tých školských. Vízia do budúcnosti je zväčšovať túto rodinu – nielen po stránke žiackej, ale i organizačného rodičovského výboru :), veď kto by sa rád nepripojil k tejto partii???? :)

Nič nie je iba tak. Takémuto Dňu detí predchádza rodičovské organizačné stretnutie, potom stretnutie krájania mäska a plakania s cibuľami :), no a nakoniec samotný deň gulášovania a spoločnej zábavy od skorého rána. My si už užívame iba plody ich práce. Ďakujeme obetavým rukám ockov i mamičiek, ktoré aj tento rok s láskou pre nás pripravili skvelý deň!

Prvostupniari sú už tradične v rukách deviatackych, ktorí pre nich pripravujú aktivity od výmyslu sveta v réžii ponuky Čutkovskej doliny. Ďakujeme pre to pani učiteľke Janke Štrbovej a jej zverencom, že nelenili a boli aktívni i akční. Treba osobitne vyzdvihnúť celú deviatacku skupinku – lebo jedna časť sa starala o deti, druhá pomáhala rodičom. Ešte raz vďaka!

Druhostupniari si urobili Deň detí na školskom dvore pod taktovkou stanovísk pani učiteliek a treba povedať, že sa i zabavili i snažili pričuchnúť ku kopáčskemu remeslu :P.

Po doobedí plnom aktivít sme sa už všetci spoločne stretli v Čutkove, kde sa vyhodnotil najprv ZBER PAPIERA (analyticky pod drobnohľadom pani učiteľky Janky Papčovej). Tento rok treba našich žiakov osobitne pochváliť – podarilo sa im nazbierať viac než minulý rok! Jupí! :) Vyhodnotenie prepočítané na priemerný počet žiakov v triede skončilo s nasledovným víťazným poradovníkom:

  1. skončili DRUHÁCI,
  2. skončili SIEDMACI

a na 3. mieste sa umiestnili ŠIESTACI! Obrovská gratulácia! K tomu im ZRPŠ každoročne podaruje aj nejakú tú obáločku s grošíkmi :). ĎAKUJEME!

Okrem toho sme vyhodnotili jednotlivcov zberateľov a najlepšími tromi v našej škole sa stali:

  1. miesto – Tobiáško CH.
  2. miesto – Sofia Z.
  3. miesto – Nellka F. Fanstastické, GRATULUJEME!

Po vyhodnotení a odmeňovaní sme sa pustili do mňamkacej aktivitky – guláš na dostrel! :) Hlavný šéfkuchár Štefan so svojou družinou navarili 2 kotlíky najlahodnejšieho guláša na svete a hladné brušká si prišli na svoje.

Nechýbala ani naša pani vychovávateľka Lenka so šikovnými ručičkami s maľovaním na tváričky, futbalové labuženie či potokovanie…Všetky to obľúbené aktivitky.

Slniečko nám prialo, deň bol ako stvorený užívať si ho a my sme si ho aj patrične užili. Ďakujeme všetkým, ktorý sa na tomto skvelom podujatí zúčastnili – najmä aktívne!!! :), ale ďakujeme aj rodičom, ktorí nás prišli pozrieť a tak sme spolu mohli vytvoriť širšiu rodinnú atmosféru slávnostného neučiaceho dňa.

Už teraz sa tešíme o rok! Dostretnutia! :) :) )

S láskou Vaše deti i pedagógovi ♥♥♥

Poslanec informuje

Informácie a postrehy poslanca mestskej časti Martina Papča


Úradná tabuľa

Dôležité dokumenty a uznesenia z rokovaní MZ Ružomberok


Projekty v Černovej

Prehľad zrealizovaných a pripravovaných projektov

Dom Andreja Hlinku

Dom Andreja Hlinku je sprístupnený vždy v pracovných dňoch. V prípade vášho záujmu vám poskytneme bližšie informácie na telefónnom čísle: +421 908 499 144