Dnes je štvrtok, 25. apríl 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava

Darujte 2% pre CKC Černová

Vážený nadšenci športu, milí Černovci, priatelia, priaznivci a členovia klubu,

cyklistický klub CYKLISTI ČERNOVÁ (CKC Černová) vznikol koncom roka 2016, so zámerom rozvíjať a vytvárať možnosti a podmienky na rekreačnú a pretekársku cyklistiku, cykloturistiku a beh na Liptove, v mestskej časti Ružomberok – Černová, kde klub pôsobí.

Klub každoročne pripravuje športové podujatia zamerané na cyklistiku a beh, ktoré si našli obľubu u mnohých pretekárov a nadšencov športu. Tieto podujatia majú športový aj divácky úspech. Rok 2020 sa, bohužiaľ, niesol v duchu pandémie, čo obmedzilo plánované podujatia. Cez to všetko sa nám podarilo uskutočniť dielo vyhliadkovej oddychovej zóny na vrchu Plieška 1067 m.n.m (Tri vrchy) vo Veľkej Fatre, ale aj obľúbený MTB pretek Čutkovský šlak. Takto chceme budovať športovú komunitu, vytvárať športové medziľudské vzťahy a reprezentovať mesto Ružomberok.

Len vďaka Vašej podpore môžeme robiť to, čo robíme!

Vopred Vám ďakujem za ochotu pomôcť prostredníctvom 2 % z Vašich daní, ktoré poskytnete pre rozvoj cyklistického klubu CYKLISTI ČERNOVÁ.

Stačí vyplniť nižšie uvedený dokument („Vyhlásenie o poukázaní podielu zaplatenej dane z príjmov fyzickej osoby“ a „Potvrdenie o zaplatení dane z príjmov zo závislej činnosti“) a odovzdať spolu s ročným zúčtovaním alebo daňovým priznaním nám alebo priamo na daňovom úrade.

S poďakovaním,

Tomáš Bačkor

predseda klubu

Údaje o prijímateľovi:

Obchodné meno (názov): cyklistický klub CYKLISTI ČERNOVÁ

Právna forma: občianske združenie

IČO: 50584774

Sídlo – Ulica: Čutkovská

Súpisné/orientačné číslo: 8558/68

Obec: Ružomberok

PSČ: 03406


Súbory na stiahnutie

Poslanec informuje

Informácie a postrehy poslanca mestskej časti Martina Papča


Úradná tabuľa

Dôležité dokumenty a uznesenia z rokovaní MZ Ružomberok


Projekty v Černovej

Prehľad zrealizovaných a pripravovaných projektov

Dom Andreja Hlinku

Dom Andreja Hlinku je sprístupnený vždy v pracovných dňoch. V prípade vášho záujmu vám poskytneme bližšie informácie na telefónnom čísle: +421 908 499 144