Dnes je štvrtok, 25. apríl 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava

ANJ 4.roč.: English Primary Marathon - anglická súťaž

Aj tento rok sme sa zapojili do anglického maratónu pre štvrtákov.

Všetci štvrtáci sa zapojili do triedneho kola formou testu. Pretože chuť súťažiť bola veľká, tak sme z triedneho kola vytvorili užšie kolo a prípravu na školské kolo absolvovali najlepší šiesti, ktorí si po poriadnej príprave opäť zmerali svoje anglické znalosti v ďalšom anglickom teste.

Na prvom mieste sa umiestnila Eli K., a len s pol bodovým rozdielom sa na druhom mieste umiestnil Sami Erdogan. Krásne tretie miesto získal Samko Vierik.

Aaaaa makali sme ďalej, pripravovali sme sa na okresné kolo, písali testy, precvičovali ústnu časť a teda učili sme sa prezentovať našu triedu. Keďže do okresného kola postupujú len dvaja a naša Eli nám ochorela, tak okresnú súťaž absolvovali Sami E. a Samko V. Sami sa umiestnil na 4.mieste a získal 68,5 bodov. Od 3 miesta ho delila len jedna desatinka, dievčatko zo súkromnej základnej školy získalo 68,6 bodov. Samko skončil na 9. mieste s počtom bodov 65,8 bodov.

Chalanom srdečne blahoželáme a prajeme ešte veľa chuti a vytrvalosti do ďalšieho učenia.

Poslanec informuje

Informácie a postrehy poslanca mestskej časti Martina Papča


Úradná tabuľa

Dôležité dokumenty a uznesenia z rokovaní MZ Ružomberok


Projekty v Černovej

Prehľad zrealizovaných a pripravovaných projektov

Dom Andreja Hlinku

Dom Andreja Hlinku je sprístupnený vždy v pracovných dňoch. V prípade vášho záujmu vám poskytneme bližšie informácie na telefónnom čísle: +421 908 499 144