Dnes je štvrtok, 25. apríl 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava

SÚŤAŽ: ANJ 4.roč.: English Primary Marathon (anglická súťaž)

Začiatkom novembra v štvrtých triedach všetkých škôl v ružomberskom okrese sa uskutočnilo školské kolo anglickej súťaže English primary marathon. Úlohou všetkých štvrtákov bolo zvládnuť test, ktorý obsiahol všetko čo sa štvrták doposiaľ mohol naučiť.

Naši najlepší štyria Miňko F., Amelka D., Samko N. a Oliverko B. postúpili do prípravného okresného kola, kde sa museli popasovať s mnohými cvičeniami a zoom hodinami, aby oprášili všetky svoje vedomosti. Zvládli to úžasne, začo sme na nich veľmi hrdí. Avšak zastúpiť nás mohli len najlepší dvaja a tak sme sa skúšali, testovali znova a našu školu reprezentovali Miňko a Amelka.

Okresné kolo sa uskutočnilo 22.11. a naši dvaja hrdinovia sa popasovali s ďalším testom, ktorý obsahoval aj písomnú časť, kde dostali určitú tému ku ktorej sa mali vyjadriť šiestimi vetami. Sme vďační za ich bojovnosť, odvážnosť a vytrvalosť. Nášmu Miňkovi sa podarilo umiestniť na 3.mieste začo mu zo srdca blahoželáme a prajeme veľa chuti do ďalšieho učenia angličtiny.

Poslanec informuje

Informácie a postrehy poslanca mestskej časti Martina Papča


Úradná tabuľa

Dôležité dokumenty a uznesenia z rokovaní MZ Ružomberok


Projekty v Černovej

Prehľad zrealizovaných a pripravovaných projektov

Dom Andreja Hlinku

Dom Andreja Hlinku je sprístupnený vždy v pracovných dňoch. V prípade vášho záujmu vám poskytneme bližšie informácie na telefónnom čísle: +421 908 499 144