Dnes je štvrtok, 18. apríl 2024
Meniny má Valér, zajtra Jela

Akcia “A” alebo Keď spoločne pomáhame našej Zemi

Týmto sa chceme srdečne POĎAKOVAŤ všetkým tým, ktorým dnes záležalo na tom, aby nám v Černovej, ale i v Čutkove, bolo čisto, pekne, zdravo, bez odpadkov..a bolože nás DOSŤ!!!:) Samozrejme, niektorým sa nedalo prísť, veď dnes je štátny sviatok (niektorí sadia, niektorí výletujú:)), ale podarilo sa nám vytvoriť jedno krásne obrovitánske spoločenstvo ľudí, organizácií či inštitúcii, ktoré sa vedia zapáliť pre dobrú vec a ktorým záleží na tom, v akom životnom prostredí žijeme!!!:) Ešte raz ĎAKUJEME!!! :)

Okrem toho, že deti čistili, mnohí dospeláci si dnes “zamakali”! Pomáhali nielen pánovi školníkovi s altánkom a pripravovanými schodami, ale aj s údržbou okolia či sadeníc kvetov. Práce sa urobilo neúrekom…!:)

Po upratovacej čate plnej žiakov základnej školy, ale i niektorých rodičov, ochotných černovčanov (bez nich by to naozaj nešlo, samozrejme!!!:)), či “poločernovca­nov”?:), sme sa “vrhli” na opekačku na školskom dvore. Organizácia na dvesto jednotiek!!!:), všetci si pochutili na mňam opekačkách, slaninke, ale i čapovanej kofolke. Pani učiteľky ako včeličky deťom pomáhali- vždy idúce príkladom, s úsmevom na perách- aj Vám ďakujeme!!!:)

Veď každá ruka bola potrebná, vzácna a každá tvár odchádzala naplnená spokojnosťou i radosťou…práca šľachtí človeka:).

Tomu sa hovorí oslavovať Deň práce prácou:) :) :)..ale čo neurobíme pre našu Zem…nie sme jej to dlžní…??? (každý nech si odpovie sám…)

S dobrým pocitom (i naplnenými bruškami) sa rozchádzame do svojich domovov… Organizátorom ĎAKUJEME za skvelo pripravenú akciu!!!

Poslanec informuje

Informácie a postrehy poslanca mestskej časti Martina Papča


Úradná tabuľa

Dôležité dokumenty a uznesenia z rokovaní MZ Ružomberok


Projekty v Černovej

Prehľad zrealizovaných a pripravovaných projektov

Dom Andreja Hlinku

Dom Andreja Hlinku je sprístupnený vždy v pracovných dňoch. V prípade vášho záujmu vám poskytneme bližšie informácie na telefónnom čísle: +421 908 499 144