Dnes je utorok, 23. apríl 2024
Meniny má Vojtech, zajtra Juraj

1. a 9. roč.: Hudobná najstarší s najmladšími

Keď sa spoja najmladší a najstarší, vôbec to nemusí byť katastrofa ani „iba nejaká spojená hodina“.

Treba vedieť oceniť deviatakov, ktorí dnes prevzali na seba zodpovedne úlohu učiteľa, ktorý „dával súkromnú hodinu spevu s dramatizáciou“ svojmu vybranému prvákovi. Či chlapec či dievča – všetci deviataci sa k tomu postavili „zoči-voči“ a za úlohu mali nacvičiť spev s choreografiou pod ich taktikou. Bolo nádherné vidieť tie zvedavé, ale aj ustrašené prvácke očká, ktoré sa dostali do rúk nových učiteľov dnešnej hudobnej. Načas sa im intenzívne venovali a spolu vytvorili krásne minidielka.

Naši prváci zas nabrali neuveriteľne obrovitánsku dávku odvahy a takmer každý vystúpil so svojim predstavením. Zvládli to bravúrne.

Deviataci, musím Vám povedať, že väčšina prvákov dokonca považovala dnešnú zábavnú hodinu spevu za lepšiu, než obyčajnú. Ufff, mám teda čo robiť, aby som znovu zabojovala o pozíciu :).

Je krásne vidieť tých najstarších dávať a vedieť sa ROZdávať, je krásne vidieť mladších budovať dôveru v ich starších spoluobyvateľov školy a môcť tak rozvíjať sociálne vzťahy a zlepšovať klímu v škole.

Za dnešok obrovské ĎAKUJEM všetkým zúčastneným – aj odvážnym prváčikom, aj starostlivým deviatakom! :)

Poslanec informuje

Informácie a postrehy poslanca mestskej časti Martina Papča


Úradná tabuľa

Dôležité dokumenty a uznesenia z rokovaní MZ Ružomberok


Projekty v Černovej

Prehľad zrealizovaných a pripravovaných projektov

Dom Andreja Hlinku

Dom Andreja Hlinku je sprístupnený vždy v pracovných dňoch. V prípade vášho záujmu vám poskytneme bližšie informácie na telefónnom čísle: +421 908 499 144