Dnes je utorok, 23. apríl 2024
Meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Veľkokapacitné kontajnery

Vážení spoluobčania.

Od 7. 4. 2017 do 17. 11. 2017 (od piatku do pondelka) budú pravidelne pristavované veľkokapacitné kontajnery (VKK) pre našu mestskú časť Černová. Na tento účel sú v Černovej určené tieto dva stojiská:

  1. Stará Černová (Za telocvičnou, pri cintoríne)
  2. Nová Černová (Za autobusovou zastávkou MAD Klačno-otočka)

Každý víkend v hore uvedenom termíne (okrem veľkonočného) bude vždy v párnom týždni dovezený kontajner na Novú Černovú a v nepárnom týždni na Starú Černovú.

Na Novej Černovej sa na podnet prevádzkara detských jaslí zmenilo stojisko z pôvodného (vedľa detských jaslí) na nové stojisko – za zastávkou MAD Klačno-otočka.

V mene OV prosíme občanov ulice Milkov a Čutkovská o pochopenie pre túto zmenu, ktorá bola vyvolaná rizikom úrazu detí v jasliach na ul. Čutkovská. V mene zmluvnej spoločnosti, ktorá pre mesto Ružomberok zabezpečuje odvoz VKK, žiadame občanov, aby tieto kontajnery neprepĺňali a neodkladali odpad vedľa nich ani v prípade, že kontajner je už naplnený.

Za pochopenie ďakujeme. OV MsČ.

PS: Všetky ostatné harmonogramy vývozu separovaného odpadu vrátane BRO a bielej techniky nájdete na: http://www.ruzomberok.sk/…hospodarstvo

Poslanec informuje

Informácie a postrehy poslanca mestskej časti Martina Papča


Úradná tabuľa

Dôležité dokumenty a uznesenia z rokovaní MZ Ružomberok


Projekty v Černovej

Prehľad zrealizovaných a pripravovaných projektov

Dom Andreja Hlinku

Dom Andreja Hlinku je sprístupnený vždy v pracovných dňoch. V prípade vášho záujmu vám poskytneme bližšie informácie na telefónnom čísle: +421 908 499 144