Dnes je piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel

VĎAKA našim RODIČOM!!!

V roku 2019 ešte len začíname, ale je toho toľko za čo ďakovať a pripomenúť…lebo naši rodičia sú snaživí, perfektní a nápomocní!!! :) Začnime teda so slovami vďaky pekne poporiadku! :)

Najprv si spomeňme na šikovných Schniererovcov. Dorotkina maminka ušila krásne obliečky na posedenie, ktoré vytvoril Dorotkin ocko spolu s chlapcami z piatkového „krúžku“. Tieto sa usalašili v našej kuchynke! ĎAKUJEME!

Do kuchynky pribudla aj funkčná chladnička z „ponukovej dielne“ od Samkovej Galanovej maminky. Slúži poctivo! ĎAKUJEME!

Na začiatku 2019 sa nám ozvali Esterkini rodičia, že majú k dispozícii krásny, zachovalý nábytok. Tento „ovlažil“ katechetickú miestnosť a zapadol tam ako…ako keby tam vyrástol! :) Buliakovci, ĎAKUJEME!

Ako tak čakala Tiborkova maminka na svojho synka, zbadala, že prenášame. Nuž, nazrela do katechetickej a zistila, že aj ona má niečo, čo by tam zapasovalo – stoličku pre pani zástupkyňu. Ušila k tomu podušku a hneď je nám teplejšie a pohodlnejšie. Pani Lakatošová, ĎAKUJEME!

Nakoniec, ale nie na konci :), k nám do prvej triedy pristúpil Alex. Vítame ho medzi sebou, samozrejme! :) Spolu s ním v triede pribudol koberec a preto teraz spomíname aj Beljovcov! ĎAKUJEME!

Milí rodičia, za celé tie roky cítime, že máte vnímavé oči a klobúky nápadov a vylepšení…Keby sme mali robiť zoznam Vašej každodennej pomoci, upísali by sme sa k svalovici! :), ale vedzte, že každá pomoc je z našej strany POVŠIMNUTÁ hodná slov VĎAKY!

Za všetko Vám teda ešte raz ĎAKUJEME (alebo Pán Boh zaplať!) :)

Poslanec informuje

Informácie a postrehy poslanca mestskej časti Martina Papča


Úradná tabuľa

Dôležité dokumenty a uznesenia z rokovaní MZ Ružomberok


Projekty v Černovej

Prehľad zrealizovaných a pripravovaných projektov

Dom Andreja Hlinku

Dom Andreja Hlinku je sprístupnený vždy v pracovných dňoch. V prípade vášho záujmu vám poskytneme bližšie informácie na telefónnom čísle: +421 908 499 144