Dnes je utorok, 23. apríl 2024
Meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Sv. Mikuláš na výnimočný spôsob

Každoročne je 6.12.2017 v našej škole výnimočný a my môžeme skonštatovať, že tohtoročný bol výnimočnejší ešte o čosi viac.

Mikulášovi ZRPŠ pomocníci v novom zložení pracovali vo večernej šichte ako včeličky, aby boli koše naplnené sladkými dobrotami pre všetkých.

V onen deň prišli všetci nachystaní :) a sám Mikuláš vlastne nedorazil tento rok sám!!! Na pomoc si vzal anjelskú mamičku Vikinky a Sašky, škriatkovskú mamičku Samka a anjelské deviatačky.

Prvostupniari privítali sv. Mikuláša na dolnej chodbe krásnymi číslami – štvrtáci to všetko zvolali a začali dramatizáciou, druháci to rozbalili hudobne a matematicky, tretiaci ukázali svoje angličtinárske nielen schopnosti, ale aj prednosti!!! :) a prváci sa predviedli v spevácko – tanečno – básnickom prevedení… Všetko to znelo a pišťalo počas 4. vyučovacej hodiny radosťou.

U druhostupniarov sme sa presunuli na hornú chodbu a to bol teda „nárez“. Piataci privítali Mikuláša spevom a skvelými vtipmi či hádankami, šiestaci perfektnou dramatizáciou o Mikulášovi, siedmaci to rozohrali tvorivo hudobne, ôsmaci slovenčinársky a deviataci tvorivo po svojom. Marek K. to mal na druhom stupni všetko pekne pod palcom a Mikuláš sa s pomocníkmi mohol iba tešiť, že hoci sú druhostupniari už „veľkí dospeláci“, sú ochotní (niektorí aj vo väčšej miere) preukázať svoje talenty!!!! My sa z toho iba tešíme! :)

Veru, Mikuláš neobišiel ani našu jedáleň – aj tety kuchárky si za ich celoročnú námahu zaslúžili sladkú výslužku! :)

No, a aby sme to ukončili – keďže my máme iba dobré deti, v našej škole vítame iba sv. Mikuláša s anjelmi, poprípade neodmietneme ani škriatkov. Mátohy či mátožiská by ste u nás márne hľadali – toto sa v našej škole „nenosí“.

Užili sme si krásny spoločný deň a sv. Mikulášovi a pomocníkom ĎAKUJEME za návštevu! Rovnako ĎAKUJEME našim triednym pani učiteľkám (i netriednym učiteľom!!! :)) za všetky tie nápady, bez ktorých by tieto netradičné a tvorivé počiny možno ani „nepovstali“…:)

Učiteľský kolektív za sladkú odmenu ĎAKUJE taktiež!!!!♥

Poslanec informuje

Informácie a postrehy poslanca mestskej časti Martina Papča


Úradná tabuľa

Dôležité dokumenty a uznesenia z rokovaní MZ Ružomberok


Projekty v Černovej

Prehľad zrealizovaných a pripravovaných projektov

Dom Andreja Hlinku

Dom Andreja Hlinku je sprístupnený vždy v pracovných dňoch. V prípade vášho záujmu vám poskytneme bližšie informácie na telefónnom čísle: +421 908 499 144