Dnes je štvrtok, 25. apríl 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava

SÚŤAŽ: Šaliansky Maťko na kraji v Žiline

Nevedeli sme sa dočkať, až to prišlo! Zopakoval sa minulý rok, len hlavné postavy sa trošku v rodine zamenili :). Čo máme na mysli?

Nuž, aj minulý šk. rok rok sme bojovali, až sme zabojovali tak, že Ľudka Papčová vyhrala okresné kolo v prednese povesti v súťaži Šaliansky Maťko a potom dala zabrať spolusúťažiacim aj na kraji, keď opäť postúpila a šla až do celoslovenské­ho kola.

Tento rok sme bojovali, až sme zabojovali tak, že Ľudkina sesternica Barborka Papčová (3.ročník) vybojovala zlato a postup na okrese, a nakoniec 22.2.2019 dala tiež zabrať spolusúťažiacim aj na krajskom kole v Žiline, kde ju vybrali, aby náš žilinský kraj reprezentovala na celoslovenskej úrovni.

O to vzácnejšie to ocenenie bolo, že ju sprevádzala aj Ľudka, aj jej ocko Paľko a my sa tešíme s celou rodinou tomuto skvelému úspechu! :)

Gratulujeme, sme hrdí a veľmi držíme palce, aby Barborka mala možnosť čo najlepšie reprezentovať aj v celoslovenskom kole vo Zvolene, ktoré sa uskutoční už na konci marca! :)

Čo nám to v našej škole rastie? Nová moderátorská generácia? :) :) :)

Poslanec informuje

Informácie a postrehy poslanca mestskej časti Martina Papča


Úradná tabuľa

Dôležité dokumenty a uznesenia z rokovaní MZ Ružomberok


Projekty v Černovej

Prehľad zrealizovaných a pripravovaných projektov

Dom Andreja Hlinku

Dom Andreja Hlinku je sprístupnený vždy v pracovných dňoch. V prípade vášho záujmu vám poskytneme bližšie informácie na telefónnom čísle: +421 908 499 144