Dnes je piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel

Pozvánka . Zoznam známich a nezistených vlastnikov Černová Hriby, mapa predmetného uzemia

Jednoduché pozemkové úpravy (JPÚ) : Černová Hríby – Pozvánka pre vlastníkov.

V nadväznosti na verejný hovor ktorý sa konal dňa 1.6.2016 v KD v Černovej ohľadom prípravy územia Černová Hríby na lokalitu určenú pre IBV, sa dňa 14.9.2016 o 18 00 hod v KD V Černovej, uskutoční prvé verejné stretnutie vlastníkov pozemkov lokality Černová- Hríby. (príloha č.3)
Pozvánku na stretnutie obdržia v písomnej podobe všetci známi vlastníci (príloha č.1), ktorého účelom bude podrobná informovanosť pozvaných o cieľoch projektu JPÚ a zároveň budú odovzdané vlastníkom pozemkov anketové lístky, kde sa všetci pozvaní budú môcť vyjadriť k príprave a k schválení resp. k neschválení projektu JPU v Černovej v lokalite Hríby. Stretnutie je určené aj pre tkz. nezistených vlastníkov bez LV (príloha č.2), ktorí preukážu záujem si v príprave a v procese uskutočňovania JPU zákonne identifikovať svoje „nezistené“ pozemky a prejavia záujem sa zúčastniť procesu JPÚ . Títo občania však na toto stretnutie osobitnou pozvánkou nebudú pozývaní.
Proces zámeru JPU je pripravovaný v súlade so zákonom č.330/1991 Z.z.


Poslanec informuje

Informácie a postrehy poslanca mestskej časti Martina Papča


Úradná tabuľa

Dôležité dokumenty a uznesenia z rokovaní MZ Ružomberok


Projekty v Černovej

Prehľad zrealizovaných a pripravovaných projektov

Dom Andreja Hlinku

Dom Andreja Hlinku je sprístupnený vždy v pracovných dňoch. V prípade vášho záujmu vám poskytneme bližšie informácie na telefónnom čísle: +421 908 499 144