Dnes je štvrtok, 18. apríl 2024
Meniny má Valér, zajtra Jela

Karneval 2019

Dňa 23.02.2019 naše skvelé ZRPŠ, pod vedením Milana Hatalu, zorganizovalo fantastický KARNEVAL, ktorému sa nedalo odolať.

Na začiatku nás slovom sprevádzal pán Hatala, po ňom sa nám prvýkrát sa predstavili aj naše žiačky v tanečnom prevedení (nacvičené pod taktovkou Janky Baďovej v rámci tanečného krúžku). Potom nasledovala prehliadka masiek a ocenenia (tento rok zabodovali mimoni a mafiáni), a zábava gradovala súťažami, ktoré organizačne zvládli na jednotku našej absolventky Barborka Habová a Natálka Hatalová. ĎAKUJEME, súťaže nám dali zabrať! :) Rovnako je potrebné sa sa za pomoc poďakovať aj absolventkám Sárke Kuricovej a Peťke Hurákovej!!! Ste všetky skvelé! :)

Popri hudbe z dielne dídžeja Jožka Bruka sme sa zabávali až do momentu, kedy sa brušká ozvali a párky nás zlákali. :)

Čerešničkou na torte bolo obrovitánske množstvo cien a výhier, také ani v Los Angels nemajú!!!! :) Nuž, je za čo a je komu ĎAKOVAŤ!!!!

(viď zoznam sponzorov a ľudí dobrej vôle, ktorí prispeli „čím mali“-posledná foto :) :) :)).

Tancovačka bola skvelá, karneval ako sa patrí, a za to patrí naša najväčšia VĎAKA RODIČOM, ktorí ho pre nás pripravili. Výzdoba na jednotku, podávanie párok na jednotku, moderovanie na jednotku, zapojenie rodičov do súťaží skoro na jednotku :) :), účasť rodičov na jednotku…

Úprimne a zo srdca ĎAKUJEME všetkým, ktorí sa na príprave tejto akcie (aj upratovaniu po nej!!!) podieľali.

Ďakujeme za to všetko, čo pre nás robíte!

PS: Malá a krátka ukážka ako zábava graduje graduje graduje! :)

https://www.youtube.com/watch?…

Poslanec informuje

Informácie a postrehy poslanca mestskej časti Martina Papča


Úradná tabuľa

Dôležité dokumenty a uznesenia z rokovaní MZ Ružomberok


Projekty v Černovej

Prehľad zrealizovaných a pripravovaných projektov

Dom Andreja Hlinku

Dom Andreja Hlinku je sprístupnený vždy v pracovných dňoch. V prípade vášho záujmu vám poskytneme bližšie informácie na telefónnom čísle: +421 908 499 144