Dnes je piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel

Informátor v dome A. Hlinku - BRIGÁDA (leto 2016)

Oddelenie kultúry a regionálneho rozvoja mesta Ružomberok a poslanec MsČ Černová, pripravujú letný náučný – poznávací produkt: „Po stopách Andreja Hlinku“, ktorý je určený pre návštevníkov mesta Ružomberok počas prázdninového obdobia. (júl – august 2016 ) .

Produkt zahŕňa obhliadku mauzólea Andreja Hlinku v Ružomberku, fary a kostola kde pôsobil , expozície rodného domu Andreja Hlinku, obhliadku historických budov a pietnych miest v Černovej súvisiacich zo životom a poslaním Andreja Hlinku. Súčasťou tejto aktivity sú aj sprievodcovské služby, ktoré budú zabezpečené v mauzóleu Andreja Hlinku v Ružomberku a v rodnom dome Andreja Hlinku v Černovej v pravidelných dňoch: utorok – nedeľa od 10 00 hod 16 00 hod.

V zmysle prípravy uvedenej sprievodcovskej služby ponúkame možnosť pracovať na pozícii: Informátor v dome Andreja Hlinku v Černovej, ktorá bude ponúknutá uchádzačom na obdobie júl – august 2016 formou DoVP .

Uchádzači o túto pozíciu môžu zasielať písomné žiadosti e- mailom, na adresu : maga@ruzomberok.sk alebo patrik.habo@cernova.sk v termíne do 31.5.2016.

Bližšie informácie a podmienky práce budú následne uchádzačom predložené na osobnom stretnutí v mesiac jún 2016 .

Poslanec informuje

Informácie a postrehy poslanca mestskej časti Martina Papča


Úradná tabuľa

Dôležité dokumenty a uznesenia z rokovaní MZ Ružomberok


Projekty v Černovej

Prehľad zrealizovaných a pripravovaných projektov

Dom Andreja Hlinku

Dom Andreja Hlinku je sprístupnený vždy v pracovných dňoch. V prípade vášho záujmu vám poskytneme bližšie informácie na telefónnom čísle: +421 908 499 144