Dnes je štvrtok, 25. apríl 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava

1. miesto v súťaži Šaliansky Maťko

Bola raz jedna malebná krajina – Slovensko sa zvala. V nej malé mestečko Šaľa. A tá Šaľa Šalianskeho Maťka Jozefa Cígera Hronského mala. Do tohto mestečka detičky sa schádzať začali, aby si rozprávali, čo dobré je a čo zlé, koľko hrdinov poznajú, ako princov, chudobných synčekov, hlupáčikov, popolvárov a sedemhlavých drakov prekonávať majú. Tu v Ružomberku na súťaži Šaliansky Maťko i naše deti stretli sa, ba aj v prednese povesti vyhrať snažili sa.

V stredu, 23. 01. 2019, naše šikovné recitátorky Barborka P., Pavlínka Z. a Ľudka P. sa zúčastnili 26. ročníka súťaže v prednese slovenskej povesti Šaliansky Maťko, ktorá sa konala v priestoroch CVČ Elán v Ružomberku. V I. kategórii odborná porota umiestnila našu Barborku na 1. miesto – obrovské GRATULUJEME a zároveň ďakujeme maminke a p. učiteľke Kivoňovej za prípravu. Všetkým dievčatám veľké ĎA-KU-JE-ME za reprezentáciu našej školy a Barborke držíme palce na krajskom kole, ktoré sa uskutoční vo februári – v Žiline.

Poslanec informuje

Informácie a postrehy poslanca mestskej časti Martina Papča


Úradná tabuľa

Dôležité dokumenty a uznesenia z rokovaní MZ Ružomberok


Projekty v Černovej

Prehľad zrealizovaných a pripravovaných projektov

Dom Andreja Hlinku

Dom Andreja Hlinku je sprístupnený vždy v pracovných dňoch. V prípade vášho záujmu vám poskytneme bližšie informácie na telefónnom čísle: +421 908 499 144